AANBOD

Jantien aan het wandelen en genietend van de natuur. Ultieme manier van bezinnen!

Geef aandacht en zoek de stilte. Ze zijn de meest luxe dingen van vandaag.

onbekend
Jantien aan het wandelen. Goede manier om je ergens op te bezinnen.

WANDELEN

Sta jij op een kruispunt? Is het tijd om een keuze te maken? Of verlang je naar verdieping? Meer houvast. Of juist wat loslaten? Misschien leef jij maar door.. met een vol hoofd. Allerlei to-do-lijstjes. En soms schiet wel door je heen, dit is niet hoe ik het wil.

Wil jij bewust je volgende stap zetten?

Ik ga jou helpen. Door samen een dag op te trekken, te wandelen, buiten te zijn. En samen te bezinnen op die vraag die jou bezighoudt en waar jij naar toe wilt. 

Een zuster in het klooster. Ze heet je welkom om te bezinnen.

KLOOSTERWEEKEND

Heb jij behoefte aan even eruit? Een pas op de plaats? Even stil staan bij dat wat jij echt belangrijk vindt? Genietend van even niks hoeven en tegelijkertijd inspiratie op doen. Ben je nieuwsgierig naar het monastieke leven? Geloof je in eenvoudigheid en onderweg zijn. Wil jij je welkom weten in het leven en bij jezelf. 

Ga mee het klooster in!

Ik ben graag je gastvrouw en samen gaan we het klooster in. Overnachten op een eeuwenoude plek, meedoen met even zo oude vieringen, meebewegen in het ritme van de broeders of zusters, je welkom weten, rustig meedeinen en tijd om te bezinnen.

Jantien met Olov op haar rug, tijdens het wandelen van het kloosterpad. Lekker lopen en bezinnen.

PELGRIMSTOCHT

Heb jij zin om een paar dagen weg te zijn? Alleen, met je gezin of een vriendin? Deze meerdaagse wandelingen zijn voor alle leeftijden. Lekker eruit? Alle beslommeringen van je af laten glijden door al wandelend je weg te gaan. Anderen ontmoeten en overnachten op een plek die verstilling, eenvoud en inspiratie in zich heeft: in een klooster of een herberg.

Zin om een paar dagen te wandelen?

We zijn buiten, worden fysiek uitgedaagd, hebben de wind door onze haren, zeulen onze tassen mee. Zon op je gezicht of door de regen.

Opgeladen en fysiek vermoeid kom je terug, met meer rust en ruimte. Dat brengt kilometers wandelen je.